Contact opnemen

Verstuur bericht

Contact

Adres

Stationsweg 1, 3233CR, Oostvoorne

E-mail

info@balancecoachdanique.nl

Mickey

“Nothing but 5 stars for Danique. De check die ik bij Danique heb laten doen heeft mij ontzettend veel inzicht gegeven op het gebied van m’n vitamine inname, stress levels, intoleranties, vetzuren balans etc etc!! Danique is met een DUIDELIJK stappenplan gekomen om tekorten aan te vullen, maar vooral om te zorgen dat het lichaam weer in balans komt. Super interessant, maar bovendien geen overbodige luxe om van tijd tot tijd je lichaam te checken. Thx!”

Eliana

Door internet en meerdere onderzoeken zie je soms door de bomen het bos niet meer, en weet je niet waar je moet beginnen; waar komen mijn klachten vandaan? Wat heeft mijn lichaam nodig en waar doe ik nu eigenlijk goed aan?

Door middel van een luisterend oor, kennis, en een grote passie voor haar werk helpt Danique me hiermee op weg. Niet door een medicijn of ‘magisch’ pilletje, maar door echt te kijken naar de kern/oorzaak. Middels een bloedonderzoek en behandelplan die uitgebreid besproken wordt, weet ik eindelijk wat mijn lichaam van mij vraagt en wat het nodig heeft.

Danique is een positief en enthousiast persoon en haar kennis deelt ze met veel passie. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren, heeft de juiste mindset en kan zich in veel situaties verplaatsen.
Een totaal plaatje wat mij erg aanspreekt. Een aanrader en zeker iets wat ik eerder had moeten doen!