Contact opnemen

Verstuur bericht

Contact

Adres

K.P. van der Mandelelaan 50
3062MB Rotterdam 

E-mail

info@balancecoachdanique.nl

Het was voor mij een eye-opener dat je, naast medische zorg krijgen bij ziekte en ongevallen, ook systematisch preventief aan je gezondheid kunt werken. Gezondheidscoach Danique biedt een aanpak gericht op een optimale stofwisseling. Het gaat dan om de juiste combinatie van voedingsmiddelen, innemen van bepaalde supplementen die je nodig hebt, en aanhouden van bepaalde leefregels. Zodoende regenereert je lichaam zich vanaf het celniveau van binnen naar buiten toe, zodat al je organen worden versterkt en je meer energie krijgt. In de afgelopen jaren was mijn gezondheid in een negatieve spiraal terechtgekomen. Er bleek uit de eerste bodyscan die Danique afnam, dat de uitkomsten bij een aantal aspecten buiten de gewenste marges lagen, soms ook vrij ver. Ik kreeg daarom een gedetailleerd leefstijladvies. Een aantal maanden later was er bij de tweede bodyscan al vooruitgang waarneembaar. Dit was kwantitatief soms nog beperkt, maar de achteruitgang was in elk geval helemaal gestopt. De neerwaartse spiraal bij mijn gezondheid is dus gekeerd en ik kan weer verder vooruitgaan.
Conrad Bons
Conrad Bons
2024-02-26
Danique heeft mij zo fijn geholpen mijn gezondheid terug op de rails te krijgen. Na 51 jaar hard werken en veel stress bleek uit de ebt bloed test dat er wat ‘schade’ ontstaan was. Zij stelde bij direct gerust dat dit omkeerbaar was. En na bijna 8 maanden voel ik me zoveel beter. 10 kg lichter maar vooral gezonder! Bedankt!
yvonne mandemaker
yvonne mandemaker
2023-09-05
Ik had veel last van mijn darmen, lage weerstand en last van blessure na het sporten. Via Balance Coach Danique een EMB bloedonderzoek gedaan en vervolgens een advies ontvangen qua voeding en aanvulling van vitamines /supplementen. Nu 4 maanden verder ben ik van mijn buikpijn af, voel me fitter, lekkerder in mijn vel, meer resultaat met sporten en geen last meer van blessure waar ik een jaar mee gelopen heb. Ik ben echt verrast dat met kleine aanpassingen in je lifestyle je dit resultaat kunt bereiken. Had ik het maar jaren eerder gedaan. Ik kan het iedereen aanraden. Ook is Danique een super fijn persoon om mee te praten, heeft veel kennis en goede adviezen! Bedankt daarvoor!
Iris Niemansverdriet
Iris Niemansverdriet
2023-06-21
Sinds oktober heb ik wekelijks business coaching van Danique en kan ik met veel meer focus werken in en aan mijn bedrijf. We bespreken wat ik die week wil bereiken, en welke stappen ik ga zetten om die doelen te bereiken. Hierdoor heb ik elke week een heel concreet stappenplan waardoor ik veel meer gedaan krijg dan daarvoor. Ik heb vaak 100 ideeën en weet niet goed waar ik dan moet beginnen. De gesprekken met Danique geven richting, en dat werkt heel fijn. Opvallend is dat juist in de weken dat ik niet echt weet wat ik wil gaan bespreken we juist hele waardevolle meetings hebben waar hele leuke en creatieve projecten uitkomen. Als je op zoek bent naar een business coach die jou helpt te focussen op de belangrijkste taken waardoor je snel stappen zet en veel meer rust gaat ervaren dan kan ik Danique van harte aanbevelen!
Daphne Wegbrans
Daphne Wegbrans
2023-03-01
Ik heb nu een paar weken coaching en voedingsadviezen van Danique. Danique is ontzettend betrokken, luistert goed naar de wensen en geeft praktische tips om daarmee aan de slag te gaan, hiermee heb ik al snel meer balans kunnen creëren in mijn dagelijkse leven.
Robin Op Den Camp
Robin Op Den Camp
2023-01-29
Dankzij de bloedtest weet ik nu waar mijn tekorten inzitten. Danique begeleidt op een zeer prettige manier. Zij heeft tips en tricks gegeven om mijn voedingspatroon aan te passen. Daarnaast wordt dit aangevuld met (de voor mij passende) vitaminen en mineralen.
Mara vd Hoek
Mara vd Hoek
2023-01-26
Ik raad Balance Coach Danique zeker aan, ik liep al jaren lang of eigenlijk altijd al met klachten die maar niet overgingen en alleen maar erger werden tot dat ik mijn bloedwaardes heb laten checken en daar van alles uit kwam. (al getest in het ziekenhuis maar daar kwam niks uit) Danique heeft mij begeleid door de juiste vitamines te adviseren en aan te geven wat al mijn toleranties zijn en wat ik dus niet beter niet meer kan eten. Ik voel mij nu erg goed en zit goed in me vel, en dat al naar een paar weken. Ik ben Danique erg dankbaar voor wat ze betekent heeft voor mijn gezondheid. Bedankt
Christina de Graaf
Christina de Graaf
2023-01-26
Nothing but 5 stars for Danique. De check die ik bij Danique heb laten doen heeft mij ontzettend veel inzicht gegeven op het gebied van m’n vitamine inname, stress levels, intoleranties, vetzuren balans etc etc!! Danique is met een DUIDELIJK stappenplan gekomen om tekorten aan te vullen, maar vooral om te zorgen dat het lichaam weer in balans komt. Super interessant, maar bovendien geen overbodige luxe om van tijd tot tijd je lichaam te checken. Thx!
mickey buiting
mickey buiting
2022-09-03
Balance coach Danique is zeker aan te raden! Zelf heb ik een hele fijne ervaring gehad bij mijn eerste 2 consulten. Heel lang heb ik allerlei klachten gehad die niet goed konden worden onderbouwd, en waaraan ik dus ook niets kon doen omdat ik niet wist wat ik er aan kon doen. Bij Danique zijn mijn bloedwaardes zijn gecheckt en er is heel veel duidelijk geworden. Dat niet alleen, ook heb ik heel veel persoonlijke adviezen en informatie gekregen betreft mijn levensstijl. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen, en ik zou het iedereen aanraden! Zeker als je voor jezelf duidelijkheid wil krijgen over je gezondheid.
Saskia Gerlofsma
Saskia Gerlofsma
2022-08-03